Hako |
14869
home,page,page-id-14869,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Per web 2

Sallame

  Kremvice te tymosura

  Virshile

 Sakson

  Krainer

  Pikant Vici

Per web 1

Proshuta

  Fileto pule

  Prosciuto cotto

 Prosciuto di polo

  Proshute koshe e tymosur

  Proshute Pizze

Per web 3_TE MARINUARA

Produkte te marinuara

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

170

PUNONJES

70

PRODUKTE


24/7

PERKUSHTIM

20

VITE EKSPERIENCE

shutterstock_85414285

Antipasta mikse

Antipasta ka në përbërje një kombinim të produkteve të viçit dhe pulës.

Përbërësit:

420 g sallam viçi i prerë në feta me trashësi mesatare, 150 g proshutë vici me feta, 150 g proshutë pule me feta, 20 g kokrra shege, 50 g djath mocarela, 100 g djath edam i butë, një kokërr portokall mesatar dhe 50 g fiq të thatë.

Byrecka te mbushura me kremvice

Në një tas të madh përziejmë miellin, kripën, salcën e kosit, yndyrën, 1 kokërr vezë. Pasi e keni bërë brumin lëreni për 10 ose 20 minuta. Nxehni furrën në 2500C. Hapni brumin petë të hollë dhe priteni në formë drejtkëndëshi. Në çdo drej-tkëndësh vendosni kremviçe të tymosur me djath dhe nëse dëshironi edhe kaçkavall të butë. I mbështillni drejtkëndëshat në role, vendosini në tepsi, lyeni me të bardhë vezë, spërkateni me qumësht dhe piqini në furrë.

shutterstock_64632457
party1

Festa e veres 2015 ne shoqerine e prodhimeve HAKO.

vizmin1

Vizita e ministrit te punes Erion Veliaj ne ambjentet e kompanise HAKO.

bridgewplk