• Pikant Vici
  • E Tymosur
  • Prosciutto di Pollo
  • Prosciutto Cotto
  • Salame Extra
  • HOT DOG HAKO

Produktet

Popullor

Popullor

Shiko
llukanik

LLukanik

Shiko
virshle extra

Virshle extra

Shiko

Jemi prezent ne familjet shqiptare, cdo dite e me teper.

Receta

speca me llukanik

Lukanik me speca

35'
Shiko
freina_2008_a_gr

Pizza proshute dhe pjeper

10'
Shiko
byrek_me_perime3-575x262

Byrek me Hot-Dog HAKO dhe djath kackavall

55'
Shiko

    Na ndiqni