Kalendari

Divat 2017

Ju prezantojmë video-n me prapaskenat e Kalendarit 2017 – 'DIVAT'. Një eksperiencë e mrekullueshme! Shpresojmë t’iu pëlqejë! Merlin Monroe, Frida dhe Sofia Loren mishërohen në fushatën publicitare të HAKO 2017.

Secila prej tyre personifikonte një nga produktet më të rëndësishme tonat. E rëndësishme ishte që esencat e përdorura në produkt të lidheshin në sharmin e tyre!

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,