Kalendari 2016

Na Ishte Një Herë 2016

Ju prezantojmë video-n me prapaskenat e Kalendarit 2016 – Na Ishte Një Herë. Një eksperiencë e mrekullueshme! Shpresojmë t’iu pëlqejë! Janë personazhet më të rëndësishme të fëmijërisë tonë, kanë influencuar gjenerata të tëra duke u bere personazhet me të dashur.

Nga Borëbardha, tek Hirushja, duke kaluar nga Jasmina e Aladinit tek Liza në botën e cudirave. Secila përfaqëson një muaj dhe një produkt HAKO

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,