filma me titra shqip
filma me titra shqip
Hako | Making of – Na Ishte Një Herë – Kalendari HAKO 2016
17269
single,single-post,postid-17269,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Making of – Na Ishte Një Herë – Kalendari HAKO 2016

25 Feb Making of – Na Ishte Një Herë – Kalendari HAKO 2016

Prapaskenat e Kalendarit 2016! Intervistat me modelet, Edlira Hasula dhe Endrit Mertiri per eksperiencen e tyre me kete projekt!