Receta

 • Rate us:
  (0 votes)
 • Img3
  30 min
 • Img3
  4 porcione
 • Img3
  4 porcione

Pjepër me Parmigiano Reggiano

Për netët e verës që vijnë, të nxehta dhe që duan të shoqërohen me një verë të bardhë freskuese mjafton të hapni frigoriferin dhe të zgjidhni fruta të stinës që nuk mungojnë në shtëpitë tona. Pjepri i prerë në kubikë mbështjellë me parmigiano dhe Proshutë Delikatesë HAKO ,përbëjnë një kafshatë sa freskuese aq dhe të shijshme që nuk shkakton ndjesi ngopjeje dhe ju bën të doni të hani më shumë. Pjepri me proshutë është një recetë klasike, që mund të zëvendësohet gjithashtu dhe me nektarinë; qofshin këto feta apo kubikë.


Perberesit

 • Pjepër 
 • Parmigiano Reggiano
 • Proshutë Delikatesë HAKO

Pergatitja

 1. Prini në shirita të holla Parmigiano-n me qëruesen e patates ose me thikë. Gjithashtu pastroni pjeprin dhe prijeni në feta e më pas në kubikë (kjo recetë funksionon njëlloj dhe nëse doni të mbani feta, ose nëse doni ta ktheni në kafshata duke e prerë në kubikë) 
 2. Vendosni djathin poshtë pjeprit dhe më pas mbështillini këto të fundit me Proshutën HAKO

   


Për netët e verës që vijnë, të nxehta dhe që duan të shoqërohen me një verë të bardhë freskuese mjafton të hapni frigoriferin dhe të zgjidhni fruta të stinës që nuk mungojnë në shtëpitë tona. Pjepri i prerë në kubikë mbështjellë me parmigiano dhe Proshutë Delikatesë HAKO ,përbëjnë një kafshatë sa freskuese aq dhe të shijshme që nuk shkakton ndjesi ngopjeje dhe ju bën të doni të hani më shumë. Pjepri me proshutë është një recetë klasike, që mund të zëvendësohet gjithashtu dhe me nektarinë; qofshin këto feta apo kubikë. 

 

 

 

 
 

 
  • 04 410 4100
  • hako@hako.al
 • Tirane - Durres km 5,