Rreth Nesh

Kur Nisem
1994

Themelimi

Themelimi nga familja Hako

1995

Punishtja Pare

Hapet punishtja e pare per mishin e grire,qoftet.

1998

Punishtja më e madhe Hako

Hapet një punishte më e madhe dhe hyn në tregun e sallamerisë.

2000

Bazat frigoriferike

Ngrihen bazat frigoriferike.

Paketimet 100% të produkteve

Përdoren për herë të parë në Shqipëri paketimet në 100% të produkteve.

2001

Përbërësit dhe Fuqitë Kalorike

Të parët që deklarojnë përbërësit dhe fuqitë kalorike.

2003

Kremviçe e Tymosur Hako

Krijohet produkti BRAND, Kremviçe e Tymosur, 100% unik dhe origjinal.

Ku Jemi

Certifikime

 
 

 
    • 04 410 4100
    • hako@hako.al
  • Tirane - Durres km 5,